Selecteer een pagina

Acteursdag OVD Opleidingen

Marketing in de supermarkt OVD Opleidingen
Logo OVD Opleidingen Retailopleidingen

Gepubliceerd door OVD Opleidingen

“Tijdens onze trainingen blijkt telkens weer hoe leuk, effectief en inspirerend het oefenen met een trainingsacteur bijdraagt aan het lerend vermogen van onze deelnemers.”.

30 juni 2022

Acteursdag OVD Opleidingen

Tijdens onze trainingen blijkt telkens weer hoe leuk, effectief en inspirerend het oefenen met een trainingsacteur bijdraagt aan het lerend vermogen van onze deelnemers.

Het vermogen om te inspireren

Omdat OVD Opleidingen continu bezig is met het vermogen om te inspireren door vernieuwing, innovatie en het verdiepen van onze best practices is er een speciale acteursdag georganiseerd.

Deze acteursdag is vormgegeven door de trainingsacteurs Eline Hoebe en Roemer Daalderop en mede uitgevoerd door Roland Verheugd. Tijdens de dag zijn we aan de slag gegaan met diverse werkvormen. Daaropvolgend was er een brainstormsessie over de mogelijkheden voor het aanbod van OVD Opleidingen.

Het verloop van de dag

Voor alle deelnemers, waaronder ook de vertegenwoordiging van onze afdeling L&D en sales, kan gezegd worden dat het een echte eyeopener is geweest. Het gaf inzicht in de impact die het werken met trainingsacteurs met zich meebrengt.

Ook voor de trainingsacteurs was deze dag uitermate geschikt. Zij gingen namelijk aan de slag met hun eigen werk. Wat wij allen didactisch wel wisten, maar wat nu weer eens nadrukkelijk onderstreept werd: echt beleven maakt leren eenvoudig! Ook voor de deelnemers van L&D en sales werd het inzichtelijk hoe het bijzondere effect van een trainingsacteur ingezet kan worden in het aanbod van OVD Opleidingen.

Met ons breed aanbod aan opleidingen richten wij ons op de werkvloer en (aanstormend) management.

Resultaat

Het resultaat is:

  • De voldoening gevende verbetering in gedrag en resultaat.
  • Een positieve impact die overal in de organisatie voelbaar is.

Ervaar het zelf

Zelf de toegevoegde waarde van trainingsacteurs ervaren in een van onze trainingen? Bekijk de website voor het (kosteloze) trainingsaanbod. Liever samen met je collega’s volledig kosteloos een training volgen? Ook dat is mogelijk! Vul het bedrijfsformulier in op de desbetreffende trainingspagina.

Misschien vind je dit ook interessant