Selecteer een pagina

Een unieke aanpak van OVD Opleidingen

OVD Opleidingen en Drogisterijketen DA

Drogisterijketen DA heeft een contract getekend met OVD Opleidingen voor het ontwerpen van een opleidingsplattegrond voor alle franchisenemers in heel Nederland. DA heeft meer dan 300+ franchisewinkels en meer dan 750 medewekers.

In de plattegrond is ruime aandacht voor de loopbaan-ontwikkeling , opleidingsproducten en vitaliteit. Op 21 oktober jl. is OVD Opleidingen gestart met de uitrol van de ontwikkeling van de opleidingsplattegrond volgens de Excellente Medewerker Trainingsaanpak (EMT).

Onze aanpak

Onze aanpak start vanuit een gestructureerde analyse rondom het behalen van gewenste resultaten van mens en organisatie. Van daaruit wordt de aanpak van elk opleidingsvraagstuk volgens een vaste manier voor u vormgegeven. Of het nu om een kleine trainingsinterventie gaat, of om het vormgeven van een bedrijfsbrede organisatiestructuur ofwel het opzetten van een opleidingshuis, we vertrekken altijd vanuit onze vaste aanpak. Herkenbaar, gestructureerd en snel leidend tot het gewenste resultaat!

Visie op organisatieontwikkeling

Onze visie op organisatieontwikkeling begint altijd met het stellen van de vraag: welke gewenste resultaten streeft u na met uw bedrijf, leveranciers en medewerkers? Vervolgens stellen we de vraag: haalt u ook deze gewenste resultaten?

Geen opleidingsproces slaagt zonder een heldere, duidelijke structuur

Het resultaat van de analyses is een eerste (concept) trainingsstructuur in de vorm van een “opleidingsplattegrond”. In deze opleidingsplattegrond zijn alle vastgestelde taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden, inclusief de daarvoor benodigde vaardigheden en kennis, logisch geclusterd en in een modulaire leerlijn weggezet. Dit is dus de gezochte structuur voor een bedrijfsacademy!

DA EMT Plattegrond