Selecteer een pagina

Persbericht:

NL Leert Door met OVD Opleidingen

Logo OVD Opleidingen Retailopleidingen

Het Ministerie van SZW heeft OVD Opleidingen als scholingspartner geselecteerd voor de speciale subsidieregeling ‘NL leert door’. Door deze subsidie kan OVD Opleidingen kosteloos 2.000 scholingstrajecten voor de retailsector aanbieden.

Deelnemers kunnen hierdoor bij OVD Opleidingen gratis kiezen voor een kortdurende training om een specifieke vaardigheid te leren of om een vakgerichte bijscholing te volgen. De reguliere prijs van de trainingen bedraagt € 575,- tot € 675,- maar door de subsidie vanuit het Ministerie van SZW kan OVD Opleidingen deze trainingen nu tijdelijk volledig gratis aanbieden. Het betreft trainingen op het gebied van: anti-diefstal, effectief beïnvloeden, feedback, hospitality, omgaan met agressie, praktisch leidinggeven, time management, verkopen, visual merchandising, vitaliteit.

De trainingen zijn een unieke combinatie van online leren, theorielessen en praktijkopdrachten. Een ideale manier om kennis of skills in de retail uit te breiden en te updaten. Zo blijft de werknemer wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. De training is een eerste stap om zich te versterken op de arbeidsmarkt.

Om deel te nemen aan een training, hoef je je alleen maar aan te melden bij OVD Opleidingen en zij handelen verder de administratie af. Het aantal scholingstrajecten dat OVD Opleidingen kosteloos kan aanbieden is beperkt op 2.000. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen, wees er dus op tijd bij.