NL Leert Door

Wij staan voor u klaar in deze moeilijke tijden!

*In november 2020 en januari 2021 heeft OVD Opleidingen een subsidiebeschikking ontvangen vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid!

088 – 008 4570

NL leert door met OVD Opleidingen!

Het Ministerie van SZW heeft OVD Opleidingen als scholingspartner geselecteerd voor de speciale subsidieregeling ‘NL leert door’. Door deze subsidie kan OVD Opleidingen een groot aantal verschillende trainingen kosteloos aanbieden!

Deelnemers kunnen hierdoor bij OVD Opleidingen kiezen voor een gratis kortdurende training om een specifieke vaardigheid te leren of om een vakgerichte bijscholing te volgen. De reguliere prijs van de trainingen bedraagt € 575,- tot € 1.250,-, maar door de subsidie vanuit het Ministerie van SZW kan OVD Opleidingen deze trainingen nu tijdelijk volledig gratis aanbieden.

– 10 tweedaagse trainingen (Categorie B)
– 10 driedaagse trainingen voor de tuinbranche (Categorie C – Tuinbranche)
– 6 driedaagse trainingen voor de retailbranche (Categorie C – Retailbranche)

De trainingen zijn een unieke combinatie van online leren, theorielessen en praktijkopdrachten. Een ideale manier om kennis of skills in de retail uit te breiden en te updaten. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. De training is een eerste stap om je te versterken op de arbeidsmarkt.

Om deel te nemen aan een training, hoef je je alleen maar aan te melden bij OVD Opleidingen en zij handelen verder de administratie af. Het aantal scholingstrajecten dat OVD Opleidingen kosteloos kan aanbieden is beperkt. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen, wees er dus op tijd bij.

De subsidies voor opleidingen uit

categorie B en Categorie C zijn toegekend!