NL Leert Door

Categorie B

*In november 2020 heeft OVD Opleidingen een subsidiebeschikking ontvangen vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor trainingen uit categorie B.

088 – 008 4570

NL leert door met OVD Opleidingen!

Het Ministerie van SZW heeft OVD Opleidingen als scholingspartner geselecteerd voor de speciale subsidieregeling ‘NL leert door’. Door deze subsidie kan OVD Opleidingen kosteloos 2.000 scholingstrajecten voor de retailsector aanbieden.

Deelnemers kunnen hierdoor bij OVD Opleidingen gratis kiezen voor een kortdurende training om een specifieke vaardigheid te leren of om een vakgerichte bijscholing te volgen. De reguliere prijs van de trainingen bedraagt € 575,- tot € 675,-, maar door de subsidie vanuit het Ministerie van SZW kan OVD Opleidingen deze trainingen nu tijdelijk volledig gratis aanbieden. Het betreft onderstaande trainingen op het gebied van: anti-diefstal, effectief beïnvloeden, feedback, hospitality, omgaan met agressie, praktisch leidinggeven, time management, verkopen, visual merchandising en  vitaliteit.

De trainingen zijn een unieke combinatie van online leren, theorielessen en praktijkopdrachten. Een ideale manier om kennis of skills in de retail uit te breiden en te updaten. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. De training is een eerste stap om je te versterken op de arbeidsmarkt.

Om deel te nemen aan een training, hoef je je alleen maar aan te melden bij OVD Opleidingen en zij handelen verder de administratie af. Het aantal scholingstrajecten dat OVD Opleidingen kosteloos kan aanbieden is beperkt op 2.000. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen, wees er dus op tijd bij.

De subsidie voor opleidingen uit categorie B is toegekend!

verkooptraining verkopen

Anti diefstal training

Deelnemers leren potentiële winkeldieven te signaleren, de dan ontstane situatie beheerst onder controle te houden en oplossingsgericht te werken.

€ 575/pp

verkooptraining verkopen

Effectief beïnvloeden

Om de concurrentie aan te gaan met de internetaanbieders, dienen verkoopmedewerkers beter om te gaan met de prijsdruk en het bieden van service.

€ 675/pp

verkooptraining verkopen

Feedback training

Deelnemers gaan aan de slag met situaties die voor hen van belang zijn. Hierin leert men feedback, een compliment maar ook kritiek, op de juiste manier te geven en ontvangen. 

€ 575/pp

verkooptraining verkopen

Hospitality

Het gevolg is dat de bezoeker zich meer welkom zal voelen, langer blijft, meer gaat besteden en positieve aanbeveling over een winkel zal geven.

€ 575/pp

verkooptraining verkopen

Omgaan met agressie

In deze training leren deelnemers om te gaan door hun grenzen aan te geven en werken op een de-escalerende manier.

€ 575/pp

verkooptraining verkopen

Praktisch leidinggeven

Deze praktische training geeft (beginnende) eerstelijns leidinggevenden de juiste tools in handen om op een adequate en efficiënte manier leiding te geven.

€ 650/pp

verkooptraining verkopen

Time management

De deelnemers gaan aan de hand van de dagelijkse praktijk bepalen waar de prioriteiten liggen en wat de ‘goede dingen’ zijn om te doen.

€ 575/pp

verkooptraining verkopen

Verkooptraining

Door middel van onze unieke matrix krijgen de deelnemers in één oogopslag het verkoop-/adviesproces te zien.

€ 575/pp

verkooptraining verkopen

Visual merchandising

Zorg ervoor dat alles in de winkel het levende visitekaartje is van de winkelvloer, door impact te maken met de presentatie van de winkelvloer, verpakkingen en het team.

€ 575/pp

verkooptraining verkopen

Vitaliteitstraining

Onderzoek wijst uit dat circa 70% van de medewerkers een organisatie verlaat uit ontevredenheid met hun leidinggevende.

€ 575/pp