NL LEERT DOOR

Feedback Training

Deelnemers gaan aan de slag met situaties die voor hen van belang zijn. Hierin leert men feedback, een compliment maar ook kritiek, op de juiste manier te geven en ontvangen. Samenwerken wordt op deze wijze plezierig en constructief.

AANMELDEN:

Deze training duurt 2 lesdagen, inclusief 1 dagdeel acteur en heeft een studiebelasting van 20 uur.

€ 575/pp

Algemene info

Doelgroep: Verkopenden en leidinggevenden op de werkvloer.

Doel: Om uzelf en anderen blijvend te ontwikkelen is feedback van essentieel belang. Dit werkt pas wanneer feedback positief en effectief wordt gegeven en de ontvanger hiermee kan omgaan.

De deelnemers gaan aan de slag met situaties die voor hen van belang zijn. Hierin leert men feedback, een compliment maar ook kritiek, op de juiste manier te geven en ontvangen. Samenwerken wordt op deze wijze plezierig en constructief.

Studierichting

Om uzelf en anderen blijvend te ontwikkelen is feedback van essentieel belang. Dit werkt pas wanneer feedback positief en effectief wordt gegeven en de ontvanger hiermee kan omgaan. De deelnemers gaan aan de slag met situaties die voor hen van belang zijn. Hierin leert men feedback, een compliment maar ook kritiek, op de juiste manier te geven en ontvangen. Samenwerken wordt op deze wijze plezierig en constructief.

De training is MBO niveau.

Inhoud

Tijdens de training gaan de deelnemers werken aan concrete situaties die voor hen belangrijk en lastig zijn. Op deze manier werken zij gericht aan hun persoonlijke leerpunten. Dit doen we door te werken met:

  • LSD.
  • Feedback vragen.
  • Belemmerende- en helpende gedachten.
  • Positief en constructief communiceren.

Studiebegeleiding

Theorielessen; Groepsdiscussie; Rollenspel met behulp van een trainer/acteur; Praktijkopdrachten (binnen RIVM richtlijnen); Inclusief e-learning module “Feedback geven”. Begeleiding tijdens en tussen de trainingsmomenten door is aanwezig c.q. beschikbaar.

Vooropleiding

Geen vooropleiding vereist

Toetsing

1 toetsmoment in de vorm van een formatieve toets. Alle deelnemers die de training succesvol afronden, ontvangen een officieel OVD Opleidingen certificaat.

Resultaat

  • Hierin leert men feedback, een compliment maar ook kritiek, op de juiste manier te geven en ontvangen. Samenwerken wordt op deze wijze plezierig en constructief.
  • Deelnemer is bekend met LSD, feedback vragen, belemmerende- en helpende gedachten én positief & constructief communiceren.

 

Beschikbare open inschrijvingen

Kies een datum, vul je gegevens in en we sturen je een mail om de inschrijving te voltooien!

Er zijn op dit moment nog geen open inschrijvingen beschikbaar.