Selecteer een pagina

NL LEERT DOOR

 

Human resource management plus

Aan het eind van de training heb je inzicht in en kennis van de algemene zaken omtrent HRM binnen je afdeling/bedrijf en weet je deze toe te passen in je team. Inclusief DISC-analyse.

AANMELDEN:

Deze training duurt 3 lesdagen én circa 10 uur thuisstudie

€ 1.775/pp

Algemene informatie

De training wordt gegeven door één van de enthousiaste en ervaren trainers van OVD Opleidingen. De training bestaat uit een combinatie van theorie, praktijkopdrachten, e-learning en actieve werkvormen.

Doel

Aan het eind van de training heb je inzicht in en kennis van de algemene zaken omtrent HRM binnen je afdeling/bedrijf en weet je deze toe te passen in je team.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor (assistent) managers, filiaal/ vestigingsmanagers en voor (aankomend) afdelingsmanagers die graag meer kennis, inzicht en vaardigheden willen opdoen m.b.t. HRM-gerelateerde onderwerpen.

Toelating

Om maximaal rendement uit de training te halen, is voorkennis op mbo4-niveau Manager retail (of gelijkwaardig) en minimaal 1 jaar ervaring met het aansturen van medewerkers noodzakelijk.

Inhoud

Deze praktijkgerichte training maakt gebruik van een combinatie van theorie en praktijk. De training is gebaseerd op situaties die voor een manager van belang zijn in het aansturen van een team.

Onderwerpen zijn:

  • Verzorgen van een optimale personeelsbezetting (W&S, in- door-uitstroom, opleiden).
  • Motiveren en begeleiden van medewerkers.
  • Formele gesprekken voeren met medewerkers.
  • (Actief begeleiden van) Verzuim en toezien op de arbeidsomstandigheden.
  • Officiële DISC-analyse, incl. uitgebreid persoonlijk rapport en toelichting.

Certificering

De training wordt afgerond met een officieel OVD Opleidingen certificaat.

Trainingsduur

3 dagen training en circa 10 uur thuisstudie.

Toetsing en afronding

  • Deelnemers werken toe naar een praktijkgerichte eindopdracht met een presentatie voor de eigen vestiging/filiaal.
  • E-learning opdracht met een toets.

Prijsstelling

€ 1.775,- per deelnemer.

Beschikbare open inschrijvingen

Kies een datum, vul je gegevens in en we sturen je een mail om de inschrijving te voltooien!

*Wij sturen u, nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, een link naar onze beveiligde uploadportal. Wij moeten op verzoek van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid een kopie-paspoort of rijbewijs én een toestemmingsverklaring van u ontvangen om de inschrijving te voltooien. Dit heeft te maken met het verantwoordingsproces ten opzichte van de gehonoreerde subsidie. Onze portal voldoet aan alle veiligheidseisen en is SSL-versleutend. Wij behandelen gegevens volgens AVG-wetgeving.