Selecteer een pagina

NL LEERT DOOR

 

klantgerichte

verkoop plus

Aan het eind van de training ben je in staat het maximale uit het verkoopproces te halen, waarbij de klant als fan centraal staat. Inclusief DISC-analyse.

AANMELDEN:

Deze training duurt 3 lesdagen én circa 6 uur thuisstudie

€ 1.650/pp

Algemene info

De training wordt gegeven door één van de enthousiaste en ervaren trainers van OVD Opleidingen. De training bestaat uit een combinatie van theorie, praktijkopdrachten, e-learning en actieve werkvormen.

Deze training bevat 1 dagdeel waarin je gaat oefenen met een ervaren trainingsacteur.

Doel

Aan het eind van de training ben je in staat het maximale uit het verkoopproces te halen, waarbij de klant als fan centraal staat.

Doelgroep

Deze praktijkgerichte training is bedoeld voor alle medewerkers in de consumentenverkoop die een actieve, uitvoerende rol hebben in de verkoop en meer rendement willen halen uit hun contacten met klanten. (B2C).

Trainingsduur

3 dagen training en circa 6 uur thuisstudie.

 

Inhoud

In deze training leer je op een klantgerichte wijze denken en handelen en het maximale te halen uit het verkoopproces. Onderwerpen die aan de orde komen:

  • Jouw sterktes en zwaktes als verkoper.
  • Klanttypen.
  • Klantverwachting en klantbeleving.
  • Fasen van een verkoopgesprek.
  • Communicatie.
  • Officiële DISC-analyse, incl. uitgebreid persoonlijk rapport en toelichting.

Toelating

Om maximaal rendement uit de training te halen, is tenminste één jaar ervaring als verkoopmedewerker wenselijk (mbo3 Eerste verkoper of vergelijkbaar).

 

Certificering

De training wordt afgerond met een officieel OVD Opleidingen certificaat.

Toetsing en afronding

E-learning opdracht met een toets.  

Beschikbare open inschrijvingen

Kies een datum, vul je gegevens in en we sturen je een mail om de inschrijving te voltooien!

*Wij sturen u, nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, een link naar onze beveiligde uploadportal. Wij moeten op verzoek van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid een kopie-paspoort of rijbewijs én een toestemmingsverklaring van u ontvangen om de inschrijving te voltooien. Dit heeft te maken met het verantwoordingsproces ten opzichte van de gehonoreerde subsidie. Onze portal voldoet aan alle veiligheidseisen en is SSL-versleutend. Wij behandelen gegevens volgens AVG-wetgeving.