NL LEERT DOOR

 

 

Time Management

De deelnemers gaan aan de hand van de dagelijkse praktijk bepalen waar de prioriteiten liggen en wat de ‘goede dingen’ zijn om te doen.

AANMELDEN:

Deze training duurt 2 lesdagen en heeft een studiebelasting van 20 uur.

€ 575/pp

Algemene info

Doelgroep: Iedereen die actief is op de winkelvloer.

Doel: Zorg ervoor dat u uw tijd zo effectief en efficiënt mogelijk kunt gebruiken. De deelnemers gaan aan de hand van de dagelijkse praktijk bepalen waar de prioriteiten liggen en wat de ‘goede dingen’ zijn om te doen.

Daarnaast leren de deelnemers hoe ze dit communiceren naar de omgeving om zo de regie over hun eigen agenda te behouden.

Inhoud

Zorg ervoor dat u uw tijd zo effectief en efficiënt mogelijk kunt gebruiken. De deelnemers gaan aan de hand van jouw dagelijkse praktijk bepalen waar de prioriteiten liggen en wat de ‘goede dingen’ zijn om te doen. Daarnaast leren de deelnemers hoe ze dit communiceren naar de omgeving om zo de regie over hun eigen agenda te behouden.

 

Studierichting

De training is gebaseerd op de inzichten van Steven R. Covey (Zeven eigenschappen van effectief leiderschap). Daarnaast wordt gebruikt gemaakt van planningstools als de Eisenhower-matrix. Deelnemers worden zich bewust van hun eigen persoonlijkheidskenmerken die hen wellicht belemmeren in de persoonlijke effectiviteit en timemanagement.

Voor de eerste trainingsdag ontvangen de deelnemers een voorbereidende opdracht. Tijdens de eerste trainingsdag worden inzichten, tool en tips gegeven en wordt onderzocht hoe zij deze in de werkzaamheden kunnen gebruiken om tot een beter resultaat te komen.

De training is MBO niveau.

Studiebegeleiding

Theorielessen; Groepsdiscussie; Praktijkopdrachten (binnen RIVM richtlijnen); Inclusief e-learning module “Timemanagement”. Begeleiding tijdens en tussen de trainingsmomenten door is aanwezig c.q. beschikbaar.

 

Vooropleiding

Geen vooropleiding vereist

Toetsing

1 toetsmoment in de vorm van een formatieve toets. Alle deelnemers die de training succesvol afronden, ontvangen een officieel OVD Opleidingen certificaat.

Resultaat

Deelnemers bezitten na het volgen van deze training de volgende vaardigheden:

  • Leren over persoonlijke effectiviteit en dit leren toepassen.
  • Kennis maken met tijdsverspillers en dit veranderen.
  • Het leren plannen.
  • Analyse maken eigen tijdsbesteding.
  • Maken van een persoonlijk verbeterplan.
  • Teamoptimalisatie.
  • Procesmatig werken.
  • Effectief indelen van taken en tijd op de winkelvloer.

 

Beschikbare open inschrijvingen

Kies een datum, vul je gegevens in en we sturen je een mail om de inschrijving te voltooien!

Locatie
ONLINE
Tijd
van 09:00u tot 17:00u
2 dagen
woensdag 23 maart 2022
woensdag 13 april 2022
€ 0.00
Voldoende plaatsen beschikbaar

*Wij sturen u, nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, een link naar onze beveiligde uploadportal. Wij moeten op verzoek van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid een kopie-paspoort of rijbewijs én een toestemmingsverklaring van u ontvangen om de inschrijving te voltooien. Dit heeft te maken met het verantwoordingsproces ten opzichte van de gehonoreerde subsidie. Onze portal voldoet aan alle veiligheidseisen en is SSL-versleutend. Wij behandelen gegevens volgens AVG-wetgeving.