Selecteer een pagina

NL LEERT DOOR

 

Training Zelfmanagement & leiderschap 

Deelnemers krijgen inzage in deze module welke aspecten daadwerkelijk noodzakelijk zijn om een goede leidinggevende te zijn. Uitvoerig gaat de manager aan de slag met zelfontwikkeling, leiderschapstijlen, Covey, drijfveren, disc en het houden van balans als manager.

AANMELDEN:

Deze training duurt 3 lesdagen.

Totale studiebelasting is 45 uur.

€ 1.250/pp

Algemene info

De training wordt gegeven door één van de enthousiaste en ervaren trainers van OVD Opleidingen. De training bestaat uit een combinatie van theorie, praktijkopdrachten, e-learning en actieve werkvormen.

Doelgroep:Deze training is bedoeld voor (assistent) managers en filiaalmanagers uit diverse branches zoals bouwmarkten, tuincentra, catering, hotels, toerisme, horeca en retail die door willen groeien.

Doel: Aan het eind van de training weet je wat jou als mens gevormd heeft en wat je sterke en zwakke punten zijn. Je weet welke aspecten van invloed zijn op je leiderschapsstijl en je kunt concreet aan de slag om verbeteringen ten aanzien van je eigen functioneren als leidinggevende door te voeren.

Inhoud

Deelnemers krijgen inzicht in deze module welke aspecten noodzakelijk zijn om een goede leidinggevende te zijn. Onderwerpen die aan de orde komen:

 • Persoonlijke eigenschappen.
 • Gedragspatronen en de effecten daarvan.
 • Kwaliteiten en valkuilen.
 • Communicatie en feedback.
 • Cirkel van Invloed.
 • Leiderschapsstijlen.
 • Jouw visie op leidinggeven.

De training bestaat uit:

 • Klassikale lesuren.
 • Individuele persoonlijke begeleiding en ondersteuning.
 • Virtuele lessen, e-learningmodules met digitaal lesmateriaal.
 • Workshop, webinar en eindopdracht.

De e-learningmodule ‘Persoonlijke effectiviteit’ wordt verzorgd door Icademy B.V., de overige trainingscomponenten door OVD Opleidingen B.V.

Studiebegeleiding

Theorielessen, groepsdiscussie, praktijkopdracht, inclusief e-learning modules gericht op persoonlijke ontwikkeling. Begeleiding tijdens en tussen de trainingsmomenten door is aanwezig c.q. beschikbaar.

Studierichting

De deelnemer leert inzicht te verwerven in de eisen en voorwaarden die de rol van leidinggevende met zich meebrengt en de persoonlijke sterkten en ontwikkelpunten. De training is mbo4-niveau.

Vooropleiding

Minimaal mbo3-niveau.

Toetsing

Deelnemers maken als opdracht een persoonlijk ontwikkelplan voor hun verdere ontwikkeling. E-learning-opdracht met een toets. De training wordt afgerond met een officieel OVD Opleidingen certificaat.

Resultaat

 • Een (aankomend) manager leert op een strategisch niveau alle zaken rondom personeel te handelen.
 • De manager weet welke aspecten van invloed zijn op zijn leiderschapsstijl en kan concreet aan de slag om verbeteringen ten aanzien van zijn eigen functioneren door te voeren.

 

Beschikbare open inschrijvingen

Kies een datum, vul je gegevens in en we sturen je een mail om de inschrijving te voltooien!

*Wij sturen u, nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, een link naar onze beveiligde uploadportal. Wij moeten op verzoek van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid een kopie-paspoort of rijbewijs én een toestemmingsverklaring van u ontvangen om de inschrijving te voltooien. Dit heeft te maken met het verantwoordingsproces ten opzichte van de gehonoreerde subsidie. Onze portal voldoet aan alle veiligheidseisen en is SSL-versleutend. Wij behandelen gegevens volgens AVG-wetgeving.