Selecteer een pagina

NL LEERT DOOR

 

 

Verkooptraining

Om van klant naar fan te komen zijn medewerkers van essentieel belang. Door middel van onze unieke matrix krijgen de deelnemers in één oogopslag het verkoop-/adviesproces te zien.

AANMELDEN:

Deze training duurt 2 lesdagen (inclusief 1 dagdeel acteur).

Totale studiebelasting is 20 uur.

€ 575/pp

Algemene info

Doelgroep: Deze training is bestemd voor iedereen die in het winkelfiliaal actief is

Doel: Om van klant naar fan te komen zijn medewerkers van essentieel belang. Door middel van onze unieke matrix krijgen de deelnemers in één oogopslag het verkoop-/adviesproces te zien.

Bij ieder onderdeel van dit proces is een handeling belangrijk. Met onze training doorlopen deelnemers dit gehele proces en krijgen zij de tools en vaardigheden om op iedere positie de juiste keuze te maken en daarmee passend te handelen.

Inhoud

Tijdens deze training gaan we aan de slag met:

• Kiper matrix.
• De organisatie en pitchen.
• LSD.
• Het verkoop-/adviesproces.

Studierichting

De training is mbo-niveau.

Studiebegeleiding

Theorielessen, groepsdiscussie, rollenspel met behulp van een trainer/acteur, praktijkopdrachten, inclusief e-learning module “Klanttypen”. Begeleiding tijdens en tussen de trainingsmomenten door is aanwezig c.q. beschikbaar.

Vooropleiding

Geen vooropleiding vereist

Toetsing

1 toetsmoment in de vorm van een formatieve toets. Alle deelnemers die de training succesvol afronden, ontvangen een officieel OVD Opleidingen certificaat.

Resultaat

  • Door middel van onze unieke matrix krijgen de deelnemers in één oogopslag het verkoop-/adviesproces te zien. Bij ieder onderdeel van dit proces is een handeling belangrijk. Met onze training doorlopen deelnemers dit gehele proces en krijgen zij de tools en vaardigheden om op iedere positie de juiste keuze te maken en daarmee passend te handelen.
  • Commercieel bewustzijn; van klant naar fan geeft medewerkers de vaardigheden om kansen bij klanten te signaleren en te benutten.

 

Beschikbare open inschrijvingen

Kies een datum, vul je gegevens in en we sturen je een mail om de inschrijving te voltooien!

Er zijn op dit moment geen open inschrijvingen meer beschikbaar.