Selecteer een pagina

NL LEERT DOOR

 

Vitaliteitstraining

Een energieke en praktische training waarin leidinggevenden concrete handvatten en tools krijgen om hun eigen vitaliteit en die van de medewerkers van het team te verhogen en uitval te voorkomen.

AANMELDEN:

Deze training duurt 3 lesdagen.

Totale studiebelasting is 45 uur.

€ 1.250/pp

Algemene info

De training wordt gegeven door één van de enthousiaste en ervaren trainers van OVD Opleidingen. De training bestaat uit een combinatie van theorie, praktijkopdrachten, e-learning en actieve werkvormen.

Doelgroep: Alle medewerkers en leidinggevenden uit diverse branches zoals bouwmarkten, tuincentra, catering, hotels, toersime, horeca en retail.

Doel: In Vitaal Leiderschap trainen we leidinggevenden waarbij de basis van Vitaal Leiderschap centraal staat. Onderzoek wijst uit dat circa 70% van de medewerkers een organisatie verlaat uit ontevredenheid met hun leidinggevende. Daarnaast vallen medewerkers uit doordat signalen niet tijdig opgemerkt zijn door leidinggevenden.

Deelnemers leren wat een gezonde leefstijl inhoudt en krijgen adviezen om de eigen leefstijl te kunnen veranderen.

Studierichting

Een energieke en praktische training waarin leidinggevenden concrete handvatten en tools krijgen om hun eigen vitaliteit en die van de medewerkers van het team te verhogen en uitval te voorkomen.

Leidinggevenden krijgen na de training inzicht in de impact van Vitaal Leiderschap op de prestaties van medewerkers, teams en organisaties en leren hoe Vitaal Leiderschap werkt.

De training is mbo3-niveau

Inhoud

In de training leer je welke zaken van invloed zijn om vitaal te blijven. Een persoonlijke vitaliteitstest maakt deel uit van de training.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Toelichting op de vitaliteitsmeting.
  • De invloed van voeding.
  • De invloed van beweging.
  • De invloed van stress en ontspanning.
  • Slaap.
  • Fysieke belasting op de werkplek.
  • Hormonen en zwangerschap.

De e-learningmodules (w.o.’burn-out voorkomen’ en ‘lekker eten, gezond en fit blijven’) worden verzorgd door Icademy B.V., de overige trainingscomponenten door OVD Opleidingen B.V.

Studiebegeleiding

Theorielessen, groepsdiscussie, rollenspel, praktijkopdrachten; Inclusief e-learning module ‘Lekker eten, gezond en fit blijven’ Begeleiding tijdens en tussen de trainingsmomenten door is aanwezig c.q. beschikbaar.

Vooropleiding

Geen vooropleiding vereist.

Toetsing

Deelnemers maken een voedingsdagboek, dat behandeld wordt gedurende de training. De training wordt afgerond met een officieel OVD Opleidingen certificaat.

Resultaat

  • Een energieke en praktische training waarin leidinggevenden concrete handvatten en tools krijgen om hun eigen vitaliteit en die van de medewerkers van het team te verhogen en uitval te voorkomen.
  • Leidinggevenden krijgen na de training inzicht in de impact van Vitaal Leiderschap op de prestaties van medewerkers, teams en organisaties en leren hoe Vitaal Leiderschap werkt.

 

Inclusief body-scan

t.w.v. € 150,-!

Beschikbare open inschrijvingen

Kies een datum, vul je gegevens in en we sturen je een mail om de inschrijving te voltooien!

Locatie
VENLO
Tijd
van 09:00u tot 17:00u
3 dagen
dinsdag 15 november 2022
dinsdag 29 november 2022
donderdag 8 december 2022
€ 0.00
Voldoende plaatsen beschikbaar
* Aanmelden gaat via externe website
Locatie
VENLO
Tijd
van 09:00u tot 17:00u
3 dagen
woensdag 30 november 2022
vrijdag 2 december 2022
vrijdag 9 december 2022
€ 0.00
Voldoende plaatsen beschikbaar
* Aanmelden gaat via externe website

*Wij sturen u, nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, een link naar onze beveiligde uploadportal. Wij moeten op verzoek van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid een kopie-paspoort of rijbewijs én een toestemmingsverklaring van u ontvangen om de inschrijving te voltooien. Dit heeft te maken met het verantwoordingsproces ten opzichte van de gehonoreerde subsidie. Onze portal voldoet aan alle veiligheidseisen en is SSL-versleutend. Wij behandelen gegevens volgens AVG-wetgeving.