OVD OPLEIDINGEN

OVD Opleidingen is een landelijk opererend opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleidingen binnen de Retail, Food en Non-Food sector. Wij zijn al 50 jaar expert in retailopleidingen voor supermarkten, kledingwinkels, warenhuizen, tuincentra, groothandels en bouwmarkten. Dit maakt ons dé specialist als het gaat om het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van opleidings- en trainingsprogramma’s.

Onze missie is mensen te inspireren om tot zelfontplooiing te komen. OVD Opleidingen wil zin geven, waarde toevoegen, mensen en organisaties verbeteren in de wereld van Retail, Food en Logistiek.

Onze visie is organisatieambities en doelstellingen waar te maken door goed opgeleide medewerkers en managers. Daarin draagt OVD Opleidingen bij door inzet van cursussen, trainingen en mbo-opleidingen, waarbij veel aandacht is voor praktijksituaties en inbedding in de bedrijfsprocessen.

OVD Opleidingen heeft een duidelijk doel voor ogen: medewerkers op alle functieniveaus helpen hun prestaties te verbeteren en het rendement van de organisatie te verhogen. Met een positieve energie dragen we onze passie en onze inspiratie graag over en delen we onze kennis.

Mensen maken het verschil.

SILVIA

Accountmanager

CHARLES

Directeur

JAN

Projectmanager

KARIN

Accountmanager

RENSKE

Opleidingskundige

ROB

Content Manager

MARIËLLE

Frontoffice

SIBREN

Frontoffice

NIELS

Online marketeer

PETRA

Frontoffice

REGINE

Projectmanager

TANJA

Frontoffice

MONIQUE

Receptionist