Selecteer een pagina

OVD OPLEIDINGEN X PRAXIS

DIRECT INSCHRIJVEN VOOR TRAININGEN

Voor werknemers van De Roon Bouwmarkten; meld je aan voor een training!

Kies een opleiding

WERK AAN DE WINKEL

Opleiden in de bouwmarkt door Sjaak de Roon
Mensen komen vaak in de detailhandel te werken omdat ze bijvoorbeeld niet weten wat ze willen gaan doen of omdat ze door wat voor omstandigheden dan ook, hun opleidingen niet hebben afgerond/kunnen afronden. Zelf ben ik door vakantiewerk in de detailhandel terecht gekomen.

En ik heb hier geen moment spijt van. Een dag in de detailhandel is nooit hetzelfde. Daarnaast heb ik een enorme gedrevenheid om klanten te helpen en hun oplossingen te bieden. Dit voelt altijd weer als een uitdaging. Ik doe dit werk nog steeds met veel plezier, ondanks dat mijn huidige dagactiviteiten uiteraard nu niet meer hetzelfde zijn als toen ik begon.

Vast uitganspunt
Ik wil graag medewerkers die aangeven zich verder te willen ontwikkelen, hiervoor de kans geven binnen ons bedrijf. Ik wil hen de ruimte geven om kennis te maken met alle facetten van de detailhandel.

Naast persoonlijke ontwikkeling en werkplezier  draagt opleiding bij aan ons motto:
“Wij helpen en inspireren mensen om van hun huis hun thuis te maken”

Klanten ervaren ons op onze vier kernwaarheden. Als wij in alles wat we doen onze kernwaarden tot uiting brengen, dan zullen klanten dat merken als ze in de winkel zijn en zullen dat ook aan anderen gaan vertellen.

Klantgericht

Bij Praxis word je goed geholpen

Inspirerend

Praxis brengt mij op ideeën

Professioneel

Praxis heeft ook goede mensen

Empatisch

De Praxis medewerker begrijpt mij

Dit betekent

Wij helpen klanten en collega’s. Wij zijn zichtbaar voor de klant en laten klanten nooit onnodig wachten Wij adviseren klanten vakkundig en hebben daar vakkennis, ervaring, training en diploma’s voor (nodig). Wij wijzen en adviseren de klanten op de producten die ze voor de klus nodig hebben. Wij zorgen binnen onze mogelijkheden voor een overzichtelijke en inspirerende winkel/afdeling.

Klanten en onze collega’s merken dat wij plezier en passie in ons werk hebben.

Als het ons lukt om aan deze wens te voldoen zal de klant bij ons terugkomen en ons aanbevelen bij anderen!