Selecteer een pagina

SUBSIDIES EN VERGOEDINGEN

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende regelingen die gelden voor onze trainingen, opleidingen en cursussen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 088 – 008 4570.

Subsidies

Subsidie praktijkleren

Voor MBO-BBL opleidingen is voor bedrijven de ‘Subsidie Praktijkleren’ van toepassing. Voor uw gemak heeft OVD Opleidingen de tool Praktijkleren ontwikkeld. Hiermee kunt u op een handige manier uw subsidies aanvragen, beheren en administreren. Bij interesse, neem contact met ons op.

SLIM-subsidie

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 48 miljoen beschikbaar voor initiatieven gericht op stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb. Deze regeling noemen ze de SLIM-Subsidie.

NL Leert Door

OVD Opleidingen is als scholingspartner geselecteerd voor de speciale subsidieregeling ‘NL leert door’. Door deze subsidie kan OVD Opleidingen een groot aantal verschillende trainingen kosteloos aanbieden!

Deelnemers kunnen hierdoor bij OVD Opleidingen kiezen voor een gratis kortdurende training om een specifieke vaardigheid te leren of om een vakgerichte bijscholing te volgen. De reguliere prijs van de trainingen bedraagt € 575,- tot € 1.775,-, maar door de subsidie vanuit het Ministerie van SZW kan OVD Opleidingen deze trainingen nu tijdelijk volledig gratis aanbieden.

Bekijk ons aanbod aan gratis trainingen hier!

Branchevergoedingen

Verschillende Opleidings- en Ontwikkelfondsen bieden vergoedingen om de kosten van onze opleidingen, cursussen en trainingen (gedeeltelijk) te dekken. Hieronder ziet u een doorverwijzing naar de belangrijkste fondsen en relevante vergoedingen. Als uw sectorfonds er niet bij staat of u als u hierover vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. We zoeken het graag voor u uit.

DOORZAAM (uitzendbranche)
SOL (levensmiddelen)