OVD Opleidingen op bezoek bij aNewSpring Awards

Op 5 maart zijn Niels Gertsen en ik, Silvia van Echtelt naar de aNewSpring Awards geweest. Deze bijeenkomst vond plaats in de Arminiuskerk in het hart van Rotterdam. Een prachtige locatie en één om te onthouden als je een keer een bijeenkomst in die buurt moet organiseren. Maar het was niet de mooie plek waar Niels en ik voor kwamen. Tijdens de aNewSpring Awards gaven negen kandidaten/bedrijven een uitgebreid kijkje in hun keuken en namen ons mee in hoe hun learning journey tot stand gekomen is. Aan het eind van de avond hebben we allemaal gestemd wie de meest inspirerende learning journey had en daar dus een trofee verdiende.

Inspiratie die wij eruit haalden was dat het ook met niet zo veel middelen mogelijk is om meer toegevoegde waarde uit dit online leerplatform te halen. Het heeft ons ook wat meer inzicht gegeven wat we daar voor nodig hebben en dat zolang we het zelf niet belangrijker maken er ook geen verschil gaat komen in de wijze waarop we het in onze leertrajecten gebruiken. Vergeleken bij GBT Opleidingen is OVD opleidingen nog maar een beginneling in het gebruik maken van aNS maar we gaan hier meer prioriteit van maken.

Naast de inzichten die ons werden gegeven in aNewSpring was het ook leuk om te zien en ervaren wat voor een energizers er werden gebruikt.

Op de foto zie je Niels in actie. Later op de avond bleek dat zijn tegenstander op dat moment de winnaar was van de award van vorig jaar.