Selecteer een pagina

Trainer aan het woord: Gerda

Marketing in de supermarkt OVD Opleidingen
Logo OVD Opleidingen Retailopleidingen

Gepubliceerd door OVD Opleidingen

Elke twee maanden geeft een trainer een inkijkje in zijn of haar werk. Deze keer is trainer Gerda van Leeuwen aan de beurt.

27 oktober 2022

Al 18 jaar een goede combi

Elke twee maanden geeft een trainer een inkijkje in zijn of haar werk. Deze keer is trainer Gerda van Leeuwen aan de beurt.

Win-win-win situatie

Ongeveer 18 jaar geleden kwam ik in contact met OVD Opleidingen. Een collega nam me als acteur mee in een opdracht voor supermarktmanagers. Al snel mocht ik met een accountmanager mee op gesprek met zijn klanten. Vervolgens verkochten we samen de mooiste producten op maat. Creativiteit mocht, waardoor we echt iets bijzonders konden maken en de klant betaalde er graag voor. Interactief theater, een lied als start van de avondtrainingen, herkenbare fotokaarten met daarop de acteurs als tippenkaart, een complete winkel met uitvergrote producten in de trainingszaal, alles mocht zolang het bijdroeg aan het leerproces. In die jaren creëerde OVD Opleidingen samen met hun freelancers en klanten een unieke win-win-win situatie. Wat een feest!

Van maatwerk tot bulk

Het maatwerk maakte geleidelijk plaats voor bulk. Trainingen voor heel veel groepen met vaste onderwerpen. De Action vormde hierin het hoogtepunt. Ik heb vele leuke nieuwe collega’s leren kennen. Iedereen kreeg toen relatief veel vrijheid om de programma’s het beste te kunnen geven.

Inmiddels heeft de bulk plaatsgemaakt voor NL Leert Door. Hierin worden we als freelancer uitgedaagd om een specifieke trainingen uniform te kunnen geven. Hierdoor gaat onze bijdrage in mijn ogen meer over het verzorgen van een effectief leerproces; een didactische uitdaging.

Op naar de 20 jaar

Voor mij wordt de samenwerking optimaal wanneer er tussen OVD Opleidingen, haar freelancers en klanten energie stroomt. Alle medewerkers bij OVD Opleidingen kunnen tijdens ieder moment van contact, die energie aanwakkeren. Het prettige contact met het team uit Venlo is daar een mooi voorbeeld van. De snelheid en vriendelijkheid waarmee mijn vragen worden beantwoord is geweldig. Zij geven mij het gevoel dat we het samen doen, dat we een team zijn.

Ondanks alle veranderingen in die afgelopen 18 jaar, is dat teamgevoel er van het begin af aan geweest en is gelukkig steeds weer ontstaan. Op naar de 20!

Misschien vind je dit ook interessant