Selecteer een pagina

Marlijn Ott

“Marlijn denkt ‘out of the box’, kijkt en ziet”

Faciliteren in de persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen.

Bij OVD Opleidingen sinds 2021

Marlijns expertises:

  • Gesprekstechnieken
  • Klantgericht werken
  • Situationeel leiderschap
  • Feedback
  • Loopbaan coaching
  • Teamcoaching en teambuilding
  • DISC persoonlijkheidsanalyse en training
  • HR-management

OVER MARLIJN

Ik ben Marlijn Ott, all-round retail trainer, docent en loopbaancoach.

“Mij kun je alles vragen over personeel en wat daarbij komt kijken.”

“In de afgelopen jaren heb ik vele verschillende ondernemers geadviseerd en getraind op het gebied van personeel en alles wat daarbij komt kijken. Dat deed ik in de rol van jurist, mediator en manager HR. Ik geef de trainingen HR-management, Middle management en Arbeidsrecht. Ik ben geïnteresseerd in de ontwikkelbehoeften en- mogelijkheden van mensen. Het leuke aan het geven van trainingen? De afwisseling: niet één training of groep is hetzelfde. En zelf leer ik ook iedere training weer iets bij. Mijn kernkwaliteiten zijn resultaatgericht, ondernemend, motiverend en verbindend.”

Waarom ik doe wat ik doe? Het is mijn passie om mensen, teams en organisaties op persoonlijk – en professioneel vlak te helpen met ontwikkelen, verbeteren en inzetten van eigen talenten.

Passie

Faciliteren in de persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen en daardoor de groei van teams en organisaties; want het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken!

Het liefst heb ik spijt van iets dat ik wel heb gedaan dan spijt van iets wat ik niet deed. Dit pas ik toe in mijn gezin, bij vrienden en in mijn werk. Ik ben altijd in beweging omdat ik leergierig ben. Ik ben geïnteresseerd in mensen en hun ontwikkelbehoeften. Door de wereld positief te bekijken pak ik elke kans die op mijn pad komt. Dit typeert mijn eigen ontwikkelpad. Geen kans onbenut laten. Dromen zijn er genoeg. Door te plannen en te organiseren kom je verder. Bewegen doe je zelf!

MARLIJNS KLANTENPORTFOLIO

“Als ik aan Marlijn denk dan hoor ik haar aanstekelijke lach. Ze is positief, oprecht, ondernemend, snel en creatief en.. een echt mensenmens!”

“Oog voor detail, integer en enthousiast, dit is Marlijn. Met Jump! Talentontwikkeling kijkt ze naar de persoon achter het cv en weet ze exact de juiste vragen te stellen om zo heldere inzichten te creëren in wie je bent en wat je eigenlijk graag wilt. Leuk, verassend en inspirerend!”

“Marlijn denkt ‘out of the box’, kijkt en ziet. Zij verrast je met vragen, waardoor je op een andere manier naar jezelf en je omgeving leert kijken. Tegelijkertijd is zij energiek en authentiek. Haar positieve energie is aanstekelijk. Zij creëert ruimte op een manier die vanzelfsprekend is. De reis naar La Palma was een beleving, die je zelf ook kunt ervaren! Ik ben met een rugzak vol frisse inzichten naar huis teruggekeerd!”